Home >PRODUCTEN>Special offers>

 

 
Call 

 • FANTASTISCHE AANBIEDINGEN VOOR NIEUWE LENOVO-PRODUCTEN
 • Snelle verzending

  Snelle verzending

  De meeste bestellingen in de outlet worden de volgende dag verzonden! > Meer informatie over deze aanbieding

 • Uitverkoop

  Uitverkoop

  Bijna uitverkocht Grote kortingen en beperkte voorraad voor geselecteerde outlet-producten >Bespaar nu

 • Lenovo-sweepstakes

  Accessoires voor uw computer

  Haal het maximale uit uw computer met accessoires van Lenovo>Meer informatie

  Bescherm uw computer met diensten van Lenovo

Definitie van de voorwaarden

 • Nieuw

  Nieuw

  Bestelling geannuleerd, ongeopend teruggezonden of overschotten rechtstreeks uit de fabriek

 • Gereviseerd

  Gereviseerd

  Opengemaakt, mogelijk gebruikt, getest of de computer voldoet aan de oorspronkelijke specificaties

 • Krassen en deuken

  Krassen en deuken

  Gereviseerd, uiterlijke gebreken, geen gevolgen voor de werking

Digital River, International SARL is de bevoegde verkoper en leverancier van de diensten en producten die in deze winkel worden aangeboden.

Prijzen: De prijzen die worden getoond zijn de aanbevolen verkoopprijzen inclusief btw. Besparingen ten opzichte van reguliere webprijzen van Lenovo. De prijzen en aanbiedingen in de winkelwagen zijn onder voorbehoud van wijzigingen totdat de bestelling is geplaatst. Prijzen die door wederverkopers worden gehanteerd, kunnen onderling verschillen.

Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Digital River zal contact met u opnemen en uw bestelling annuleren als het product niet meer beschikbaar is, of in geval van een foutieve prijsstelling of typografische fout. De weergegeven modellen zijn alleen ter illustratie. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van hun beschikbaarheid.

Batterij: Deze systemen ondersteunen uitsluitend batterijen die gemaakt of geautoriseerd zijn door Lenovo. De systemen zullen mogelijk wel opstarten, maar het kan gebeuren dat ongeautoriseerde batterijen niet worden opgeladen.
**De gebruiksduur van de batterij is gebaseerd op de MobileMark® 2007-methodologie en is een geschatte maximumduur. De werkelijke gebruiksduur van de batterij kan variëren afhankelijk van vele factoren, waaronder de helderheid van het beeldscherm, de actieve toepassingen, functies, instellingen voor energiebeheer, leeftijd en gebruik van de batterij en andere voorkeursinstellingen van de klant.

Handelsmerken: Lenovo, ThinkPad, ThinkCentre, ThinkStation en het Lenovo-logo zijn handelsmerken van Lenovo. Microsoft, Windows, Windows NT en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Andere namen van bedrijven, producten of diensten zijn mogelijk handelsmerken of servicemerken van anderen.
Algemeen: De pc's die hier worden weergegeven, worden inclusief besturingssysteem verzonden. Lenovo vertegenwoordigt geen producten of diensten van derden en biedt geen garantie ten aanzien van producten en diensten van derden. © Lenovo 2013. Alle rechten voorbehouden.